Dades Personals

Estudiant de Ciències de la Comunicació a la UAB. Amant de l'esport i la música. "Cul inquiet"

dijous, 3 de març del 2011

Descansa en Pau, Pep

Avui no només Sabadell plora.... El món del teatre y la televisió viu consternat per la tràgica notícia de la mort d'un dels "grans" de la petita pantalla. Josep Torrents, conegut públicament com a "Pep" Torrents, ens ha deixat als 67 anys. Enrere ens deixa una feina inmillorable. La seva participació en serials i culebrots com "Poblenou", "Nissaga de Poder" o  "El Cor de la ciutat" ens han deixat entreveure el Pep Torrents més polifacètic.

Molts recordaran el seu paper d"Avi Adrià" a "El Cor de la Ciutat" i la seva carinyosa i afectiva relació amb el seu amic de l''anima, el gos "Trasto".

Torrents ha fet el paper d'avi en més d'una ocasió. L'última d'elles en el sitcom de TV3, "Sagrada Família"



En el pla televisiu, l'actor vallesà ens ha deixat un gran nombre de doblatges tan ilustres com el d'Al Pacino, o d'actors com Kirk Douglas, Clint Eastwood, Harvey Keitel o Paul Newman entre d'altres. Inclús, fou la veu mítica de la careta de la sèrie en què participà "El Cor de la Ciutat".
http://www.eldoblatge.com/actor_doblatge/pep_torrents  (Pàgina amb tots els doblatges de Pep Torrents).

Torrents doblà a Al Pacino: Michael Corleone en la trilogia de "El Padrí"


En teatre, les secves darreres actuacions fóten a "Estiu (2001), "Maria Rosa (2004)", "La Intrusa" (2005), "Mika i el paradís" (2006) i "Rock'n'roll" (2008).
Ens deixa una de les veus més reconegudes del doblatge a Catalunya.
Descansa en pau, Pep.