Dades Personals

Estudiant de Ciències de la Comunicació a la UAB. Amant de l'esport i la música. "Cul inquiet"

dimecres, 16 de març del 2011

#animsAbidal

Ja ho diu l'Himne del Futbol Club Barcelona :

"Tot el camp és un clam(...) tan se val d'on venim,
si del Sud o del Nord,
ara estem d'acord estem d'acord
Una bandera ens agermana"

Ara més que mai tot el món del futbol s'ha agermanat i ha alçat les seves veus causant un clamor tan potent que inclús els rivals més acèrrims s'han pronunciat a favor de la ràpida recuperació d' Éric Abidal.

El carismàtic Éric Abidal pateix un tumor al fetge i demà serà intervingut quirúrgicament


Com bé sabeu, el lateral francès del Barça pateix un tumor al fetge i serà operat demà a les 16h. La notícia ens agafà a tots per sorpresa, uns ja feien les primeres travesses per veure quin rival li podria tocar al Barça a quarts de final de la Champions, d'altres sopaven o ja eixien cap al llit després d'un dia llarg i atrafegat.

L'impacte de la duríssima notícia esborrà els càlculs i els resultats del cap dels amants de l'esport rei. Un esglai en cada cor blaugrana aturà les rutines familiars, un moment per reflexionar i donar forçes a l'entorn d'Abi.

Twitter de Gerard Piqué on el propi jugador dóna suport al seu company, públicament:

 Tot el carinyo del món per a l'Abi. Et recuperaràs crack!! Molta força nano!! #animsAbidal 


Ens queda el consòl del suport al futbolista mitjançant les xarxes socials com Twitter , tots a l'unison crit "d'#ànimsAbidal", en el què s'hi han sumat des de periodistes fins a jugadors del Reial Madrid.

I es que , Abi, és una persona com tu i com jo i el més important és la seva salut perquè per sobre de la seva qualitat futbolística hi va la humana, i Éric Abidal, nés un clar exemple, una persona 10 i de ben segur que quan els resultats de la biòpsia surtin a la llum , tornarem a riure plegats .

Ànims Abidal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada