Dades Personals

Estudiant de Ciències de la Comunicació a la UAB. Amant de l'esport i la música. "Cul inquiet"

divendres, 24 de juny del 2011

Aston Villa: Balanç de la temporada

Sentir quelcom per un equip de futbol, bàsquet o rugby suposa, a vegades, un dur impediment a l'hora de pronunciar-se en qualsevol terreny de la vida.  Els colors,es poden tenyir, però mai amagar . De fet, la llibertat per opinar de tot, sempre partint de la base del respecte, ha de ser el pal de paller que sostingui qualsevol conversa ja sigui formal o de taberna.

La gent s'acostuma a reunir a bars per veure i parlar de futbol


Després de donar-vos una mica la tabarra i sense ànims de sentar càtedra ni en paradigmes discursius ni res que s'hi acosti, m'agradaria fer-vos una petita confessió. Sóc un amant de la Lliga anglesa, la Premier League, la qual segueixo amb fervor en tota la seva embergadura i no m'agradaria pas soterrar l'especial afecte que li tinc a un equip en concret: L'Aston Villa. L'equip de Birmingham és un històric de la Premier, amb una Copa d'Europa a les seves vitrines guanyada el 1982, davant el magnànim Bayern de Múnic.

Aston Villa Football Club. Since 1874


 Els villlains, com se'ls anomena popularment, han passat una temporada difícil, amb la marxa sobtada del tècnic, Martin O'neill, per desavinençes amb la directiva del club per la mala gestió en la venda d'un dels seus jugadors franquicia, James Milner. El trasbals patit després de la fuga d'un dels més estimats entrenadors que ha tingut l'entitat, des que es fa fundar l'any 1874 (137 anys d'història), juntament amb la mala estrugança en forma de lesions de jugadors vitals per l'equip com Agbonlahor han fet que tot i la novena posició d'enguany s'hagi estat lluitant per no descendre en les darreres jornades.

Tanmateix, no tot ha sigut tan negre com us ho pinto... L'explosió del jove talent, Marc Albrighton, la consolidació del defensa Ciaran Clark o, perquè no , el descens de l'etern rival, el Birmingham, ha fet que els fidels seguidors del Villa puguin fer un balanç positiu a final de temporada. La gran campanya del golejador fitxat durant el mercar hivernal, Darren Bent, és del més destacable, enguany. Stewart Downing també ha fet les delícies a l'afició local amb les seves passades de gol.

Albrighton, Downing i Bent . Font: Birmingham Mail


El nou curs s'ha encetat amb la marxa obligada del seu entrenador, Gérard Houllier, pel seu delicat estat de salut. Recaigué de les seves dolències en el cor i es va veure forçat a plegar. Jugadors com Darren Bent s'han volcat amb la seva recuperació tot i que el tècnic de Pas de Calais prefereix guardar repòs, lluny de les banquetes. ( Visita dels jugadors del Villa a Houllier a l'hospital http://tinyurl.com/6kk2q5z )

S'ha de retocar, que no renovar la plantilla actual. Sobretot després de la venta inapelable de la seva estrella, Ashley Young, emblema dels del Villa Park i consolidat amb la selecció anglesa en l'extrem esquerre dels pross. Toca fer taula rasa i aprofitar la inversió de gairebé 20 millons d'euros per acabar de confeccionar una plantilla que capitanejarà Alex McLeish.

Young marxa després d'haver triomfat amb el Villa



Sort, Villa.

1 comentari:

  1. La veritat és que han tingut una temporada difícil sí, però 9º està genial després de tot. Putada que se'n vagi Young, era el gran, i putada que vingui McLeish, ex del Birmingham (lamentable gestió). Tot i així a veure si amb Bent (killer) com a abanderat aconsegueixen colar-se a la UEFA (jo encara li dic així xD) l'any que ve :D

    ResponElimina